Crazy about Tony’s

Tony’s Chocolonely opent vandaag z’n eerste eigen winkel met ‘mega-super-chocomaat’ vol chocolade en een indrukwekkende ‘ongelijk verdeelde wand’ met exclusieve Tony’s items als tassen, Tiny Tony rompers, Tony’s notebooks en nog veel meer. Een bezoek voelt als een ware zoete inval aangezien de winkel niet wordt bemand door winkelpersoneel; je hebt rechtstreeks te maken met de bevlogen medewerkers van Tony zelf.  Zo wordt de missie van Tony – crazy about chocolate, serious about people – ‘live’ met de Tony’s fans gedeeld.
Sandenburg is trots op weer een nieuwe bijdrage aan het leukste chocolademerk van Nederland. Van het nuttigen van veel chocolade word je niet alleen gelukkig maar ook creatief, weten we inmiddels!
Tony's Chocolonely - Crazy about Tony's - Westergas, Amsterdam door Sandenburg concept creation