NVM Business Innovatie Congres

Het NVM Business Innovatiecongres staat geheel in het teken van veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van vastgoed. De programmering bestaat uit inspirerende sprekers over trends, ontwikkelingen, innovaties en best practices met Jort Kelder als dagvoorzitter.

Markus Konings, managing director van Sandenburg concept creation, is uitgenodigd om te spreken op het NVM Business Innovatiecongres. Met zijn kennis over trends en innovatie weet Markus tientallen perfecte voorbeelden te geven van succesverhalen van innovatieve food- en retail concepten. Markus Konings kaart verschillende onderwerp aan: pop-up stores, beleving, blurring en ‘the next step’ in de retail en de horeca. In de presentatie noemt Markus Konings onder andere Eataly. Dit is het ‘next generation warenhuis’ volgens Markus Konings. Van horeca en winkelen bij marktkraampjes tot het bezoeken van events! Het concept onderscheidt zich ook door een platform te zijn voor nieuwe, jonge ondernemers: zij krijgen een kans om hun ideeën te laten zien.

Voor Markus’ volledige presentatie op het NVM Business Innovatiecongres kijk snel hier. In een flits vertelt Markus over de laatste trends en innovaties!

Ben je geïnspireerd geraakt? Of heb je vragen? Bel of mail gerust naar ons en dan drinken wij graag samen met jou een kopje koffie!