Horecava Innovation & Trend LAB 2018

De nationale vakbeurs Horecava organiseert in 2018 opnieuw een Innovation & Trend LAB; deze is met een oppervlak van ruim 1500 m2 het grootste tot nu toe. Professionals uit de foodservice en hospitality branche kunnen bij dit onderdeel van de beurs vier trends in foodservice ontdekken en ervaren: technologie, circulariteit, identiteit en third places. De Horecava wordt van maandag 8 januari t/m donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam gehouden en heeft als thema ‘Proef de toekomst’.

Het InnovationLAB tijdens Horecava 2018 bestaat uit de innovatiestraat, het TrendLAB, het AdviesLAB en het Theater.

Vier trends ervaren in de Innovatiestraat en het TrendLAB

In het TrendLAB en de innovatiestraat kunnen bezoekers de vier trends concreet ervaren en beleven. Ze worden verrast met onder andere foodwaste oplossingen, slimme keukentechnologie en 3D foodprinting. Ook zullen designers van de Design Academy Eindhoven de bezoekers verrassen met hun oplossingen voor de toekomst.

AdviesLAB’s en Theater

In de AdviesLAB’s kunnen ondernemers die behoefte hebben aan advies op maat over onder meer ontwerp, duurzaamheid, communicatie en technologie, in een informele sfeer terecht bij diverse deskundigen. Daarnaast zijn er in het Theater elke dag topsprekers en TED-achtige Talks waar experts hun ideeën en ervaringen voor het voetlicht brengen.

Ontwikkeld in samenwerking met RAI & Founding Partners HTC & AKE-IDEAL

Het InnovationLAB 2018 is een onderdeel van de Horecava en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met RAI en Founding Partners HTC Advies en Ake-Ideal Nordcap.

Stand HTC & Sandenburg concept creation

Sandenburg concept creation zal samen met HTC een adviesLAB hebben aan de Innovatiestraat. Hier ben je van harte welkom voor alle vragen op het gebied van hospitality, foodservice en conceptontwikkeling.

RAI Horecava Trend & Innovation LAB 2018 Ontwerp Sandenburg concept creation ©