Tony’s Chocolonely Office & Store is geopend!

Thuis bij Tony’s Chocolonely!

Sandenburg concept creation werkt al ruim 5 jaar samen met het snelst groeiende Nederlandse chocolademerk Tony’s Chocolonely. Dit heeft onlangs geleid tot een nieuw hoogtepunt voorbeide partijen: de nieuwe Tony’s Office & Store!

In deze iconische locatie op het Westergasterrein in Amsterdam, hebben Tony’s en Sandenburg uitgepakt en niet zonder resultaat! Hier huizen nu het Tony’s Chocolab, de Store, het hoofdkantoor en een ruimte ‘woonkamer’ met de keuken, lunchtafels én een echte tribune voor de Tony’s Talks.

Sandenburg concept creation - Tony's Chocolonely

In 2013 zijn wij met de nieuwe invulling van het eerste Tony’s kantoor begonnen; de afgelopen drie jaar hebben wij samen met Jaap Littooij (Leidmotiv) elk jaar een nieuwe office en/of store mogen openen. Binnen enkele weken openen we Tony’s Store in de Beurs van Berlage! Al met al voelen wij ons thuis bij Tony’s.

Sandenburg concept creation – Tony’s Chocolonely

Van het nuttigen van veel chocolade word je niet alleen gelukkig maar ook creatief weten we inmiddels! Benieuwd naar het resultaat? Dan nodigen we je graag uit op de locatie: Pazzanistraat 1!

Het gaat overigens niet alleen Tony’s voor de wind, ook wij werken aan steeds meer mooie, bijzondere en vernieuwende concepten. Binnenkort hierover meer!

Sandenburg concept creation – Tony’s Chocolonely
Sandenburg concept creation – Tony’s Chocolonely