Experience trend tour in Amsterdam

Dagtrip experience trends in Amsterdam

In Amsterdam gebeurt ’t qua experience. Goed idee dus om in één dag zoveel mogelijk trends zélf te beleven. Markus Konings en Renze de Vries (DST) gidsen je langs vijf plekken die je gezien moet hebben. De City Brandstore van I Amsterdam, de dan net geopende  Tony’s Chocolonely Store in de Beurs van Berlage én Tony’s office in de Westergasfabriek, het bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank en de Heineken Experience. Hoe? Met z’n allen op de fiets – en da’s een beleving op zich.

We starten met een ontbijt in ons “experience lab” op 4 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station. Daar geven wij ook een inleidende presentatie over experience-principes en -trends. Vervolgens gaan we met de fiets op pad. We eindigen in ons lab om bij de borrel na te praten.

Voor deze exclusieve dagtrip voor decision makers (inclusief ontbijt, lunch en borrel) vragen we een bijdrage van € 195,- per persoon. Meld je snel aan door een mail te sturen naar budke@sandenburg.com, want het aantal plekken is beperkt.

Experience tour DST & Sandenburg concept creation per fiets – Vrijdag 20 april 2018

  • 09:00 – Ontvangst & introductie met een kop koffie en ontbijtje in het “lab” van DST & SCC, Amsterdam
  • 10:15 – City brandstore I amsterdam, Centraal Station
  • 11:00 – Tony’s Chocolonely Store, Beurs van Berlage
  • 12:15 – Tony’s Chocolonely Office, Westergasfabriek
  • 13:00 – Lunch
  • 14:30 – De Nederlandsche Bank
  • 15:45 – Heineken Experience
  • 17:30 – Afsluitende borrel bij DST & Sandenburg