Het succes van Futureland op de Maasvlakte

Het interactieve centrum Futureland op de Maasvlakte is al jarenlang een groot succes. De allereerste bezoeker na de opening in 2009 was toenmalig Koningin Beatrix en zij was zeker niet de laatste… Het grote succes wordt bevestigd door de miljoenste bezoeker die Futureland mocht ontvangen op donderdag 15 maart 2018. Dit liet Futureland niet onopgemerkt voorbijgaan.

De gelukkige miljoenste bezoeker was een gezin, dat een spreekbeurt box terug kwam brengen voor één van de zonen. Compleet overdonderd werden zij getrakteerd op een heel bijzonder etentje. Middenin de Rotterdamse haven hebben zij mogen genieten van een exclusief diner op een terminal. En dit alles met een prachtig uitzicht op de Prinses Amaliahaven.

Een onvergetelijke ervaring voor deze familie. Deze populaire trekker in Rotterdam hoopt nog vele jaren deze ervaringen mee te kunnen geven aan alle bezoekers van Futureland. Met ruim 110.000 bezoekers per jaar ziet het er naar uit dat deze lijn zich wel voort zal zetten.

Wij zijn nog steeds heel trots op dit resultaat en wensen dat ook volgende bezoekers een geweldige ervaring zullen hebben in Futureland!

> Bekijk het project hier

Sandenburg concept creation - Future Land