Het Creation Model

Tijdens de Horecava is Markus Konings, Managing Director van Sandenburg concept creation, geïnterviewd door de Educatieve Uitgeversgroep. De Uitgeversgroep werkt samen met 200 auteurs die werkzaam zijn als docent. Zij richten zich op het ontwikkelen van lesmateriaal. In het kader van merkbeleving is Sandenburg concept creation gevraagd om de werkwijze toe te lichten. Voor educatieve doeleinden geeft Markus Konings onder andere uitleg over het Creation model waar Sandenburg concept creation mee werkt. Dit model wordt gebruikt bij het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van concepten. Het Creation Model geeft het gehele proces van idee tot opening in duidelijke fases weer.

De volledige video op de Horecava bekijk je hier. Een korte maar krachtige video over de kracht van het Creation Model! Meer weten over het Creation Model, kijk dan bij onze aanpak!