Workshops en inspiratietrips 2018

Ervaar ons Experience Lab
In samenwerking met DST en Beewan organiseren wij workshops in ons ‘Experience Lab’. Hier kun je inzichten en ideeën opdoen over experiences door middel van creatieve workshops en inspiratietrips. De sessies zijn exclusief bedoeld voor beslissers en professionals op het gebied van management commercie, marketing en communicatie.

Workshop beleving in de binnenstad – donderdag 27 september 2018
Tijdens deze workshop kom je aan de hand van voorbeeld uit de praktijk en het Sandenburg Momenten van Waarde model te weten welke aspecten essentieel zijn voor een levendige binnenstad. Deze ‘Beleving in de binnenstad’ workshop is in samenwerking met retailexpert Rupert Parker Brady. Wij vragen hiervoor een bijdrage van €149,- per persoon.

Workshop perfect store experience – donderdag 1 november 2018
Tijdens deze workshop ontdek je hoe je doelgroepen bedient, welke belangrijke rol de klantreis speelt en hoe offline en online touchpoints shoppers prikkelen. Aan de hand van het Sandenburg Creation Model leggen wij uit hoe wij de ‘Perfect Store Experience’ ontwikkelen. Deze workshop beleef je voor €99,- per persoon.

Workshop brand experience – 22 november 2018
Veel bekende merken openen experience centers, waaronder Tony’s Chocolonely, VodafoneZiggo, Auping, G4S en Unilever. Wat gebeurt er in al deze centers? Wat doen ze voor het merk? Hoe zit de visitor journey in elkaar? We gaan ook samen aan de slag met een case en nemen je mee in de trends op het gebied van brand experience.

Om je in te schrijven voor een van deze workshops kun je een mail sturen naar budke@sandenburg.com. Bekijk de volledige workshopkalender hier.