Webshop steunt Amsterdamse makers

Amsterdam & Partners maakt juist in het corona-tijdperk online reclame voor het veelzijdige en kleurrijke aanbod van Amsterdamse makers en producten met het bekende ‘i amsterdam’ logo. Door de gezellige sfeer en de culturele iconen van de hoofdstad via de I amsterdam webshop in huis te halen, steun je rechtstreeks de locals.

De webshop biedt creatieve designs en unieke producten van goede kwaliteit: van een I amsterdam fietstas tot stoer en origineel Dutch design. Het assortiment omvat meer dan 1000 bijzondere cadeau items van echte Amsterdamse makers zoals CRE8, Blond, Frederik Roijé, Iris Nijenhuis, Sabine van der Ham, Pols Potten en River Stones. Het aanbod bestaat uit bijzondere woon- en modeaccessoires, maar ook fashion, travel en outdoor producten. Op de speciale pagina ‘Thuis in Amsterdam’ kunnen bezoekers naast culturele tips voor in en om het huis ook online rondleidingen krijgen door musea, live streams bekijken van theater- en muziekvoorstellingen.

Sandenburg concept creation heeft de afgelopen jaren de I amsterdam store in de IJhal aan de achterzijde van Amsterdam Centraal en de I amsterdam visitor centres mogen ontwikkelen en ontwerpen. We zijn ook verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp en de content van de nieuwe I amsterdam webshop, die Amstory BV in samenwerking met Amsterdam & Partners heeft gerealiseerd.

De webbouwers van Cream hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van de webwinkel, die veel verhalen bevat van ambachtelijke makers uit Amsterdam en omstreken. Ga naar: www.amstory.nl