Aristo Meeting Center

De opdracht – Trots familiebedrijf in een nieuw jasje!
Met de nieuwe huisstijl kan Aristo verder met waar ze heel goed in zijn: zeer service gerichte en betrouwbare vergader- en leeromgevingen aanbieden. Maar hoe blijkt een vergaderlocatie relevant? Hoe biedt Aristo de bezoeker nu en in de toekomst, naast een praktische locatie, ook een ervaring die bijblijft?

De aanpak – Een intensieve samenwerking
Samen met het team van Aristo hebben we alle fasen van ons Creation Model doorlopen. We hebben gewerkt aan de visieontwikkeling, ideevorming, identiteit, het ruimtelijk ontwerp en de bouw en implementatie. Door de intensieve samenwerking hebben we voor Aristo binnen afzienbare tijd een compleet nieuw concept kunnen neerzetten. Een concept dat geheel inspeelt op het best mogelijk klimaat voor persoonlijke ontwikkeling.

De uitstraling vanaf het station Sloterdijk is enorm verbeterd. Hiertoe is een nieuwe entree inclusief opgang toegevoegd, is de huidige hoofdentree verplaatst en krijgt de gevel een uitnodigende luifel. Daarnaast is de glasgevel transparanter gemaakt. Hierdoor neemt de aantrekkingskracht niet alleen toe voor gebruikers van het gebouw, maar ook voor bezoekers uit de regio.

Het resultaat – Eat, drink, work, do, meet & be
Achter de gevel prijkt nu een volledig nieuwe begane grond. Door de gedachte ‘eat, drink, work, do, meet, be’ door te voeren in de verschillende ruimtes, kan aan alle verwachtingen worden voldaan. Aristo Amsterdam heeft alle faciliteiten om te werken, ontmoeten en in compacte meeting-rooms te vergaderen. In een rustig gedeelte van de begane grond is een afsluitbaar gebied ontwikkeld, speciaal gericht op de eisen en wensen van de zakelijke gebruiker. Voor bezoekers die meer behoefte hebben aan ontspanning en beweging is er een speciale Work & Play ingericht.