Eazie – salads, woks & smoothies

Eazie wil een urban omgeving aanbieden waar de invloed van Azië voelbaar is. Hier kun je genieten van een snelle, authentiek Aziatische maaltijd; vers gemaakt met gezonde, kwalitatieve ingrediënten. De ‘Eazie way of life’ draait om snel, makkelijk en vooral gezond eten dat niet alleen belangrijk is voor je body maar ook voor je soul. Met dit uitgangspunt hebben wij het vernieuwde concept, look & feel en ontwerp ontwikkeld.

De aanpak – Asian Urban
Samen met het team van Eazie hebben wij gewerkt aan de herontwikkeling van de strategie van het concept. Hierbij hebben we onder andere het bestelproces geoptimaliseerd en de focus gelegd op gezonde en verse producten.

Op basis van deze strategie en visie hebben wij een ruimtelijk ontwerp ontwikkeld. Het bestelgebied oogt Asian Urban door het gebruik van ruwe materialen als baksteen en licht bamboe. Hier stel je je eigen wok- of soepmaaltijd samen of bestel je versgeperste sappen en gezonde wraps. In het zitgebied kun je de tijd nemen om rustig te genieten van je maaltijd. In de open keuken, die vanuit elk punt in het restaurant zichtbaar is, bereiden de koks je verse maaltijd met een ‘Asian magic touch of happiness’.

Het resultaat – Een groot succes!
De eerste pilot is eind 2018 geopend op Tilburg CS. Na succes zijn er inmiddels locaties geopend in Utrecht CS, Den Haag Leyweg, Amsterdam Ferdinand Bolstraat, Alkmaar en Zoetermeer. Meer locaties gaan nog volgen!