VodafoneZiggo Experience Centre

De opdracht – Plezier en vooruitgang in elke verbinding
Het kan bijna niemand ontgaan zijn: VodafoneZiggo heeft zijn nieuwe hoofdkantoor geopend in Hoog Catharijne te Utrecht. Samen met DST – het experience bureau hebben wij het Experience Centre van strategie tot realisatie ontwikkeld. Hierin komt de purpose van VodafoneZiggo tot leven: Plezier en vooruitgang in elke verbinding.

De aanpak – Een memorabele, inspirerende beleving
Doel van het Experience Centre is om alle bezoekers een memorabele, inspirerende en relevante beleving te bieden’. Voor diverse doelgroepen zijn er dan ook specifieke programma’s ontwikkeld. Naast de programma’s en content hebben wij ook het ruimtelijk ontwerp van het Experience Centre en de verschillende ruimtes mogen ontwikkelen.

Je wordt ontvangen bij de Welcome Area – een open omgeving waar medewerkers, klanten en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. In de Warm-Up start het programma en maak je kort kennis met de purpose van VodafoneZiggo. Een experience heeft in elk geval één moment van onderdompeling nodig – dit gebeurt in de ‘Connection Theatre’, een korte show waarin je de Gigabit Future beleeft. Daarna mag je zelf aan de slag in een van de Future Mapping ruimtes. Hier volgen bezoekers een interactieve sessie met snel wisselende spel- en werkvormen. Daarna krijg je in de Team-up de kans om oplossingen te demonstreren. Tot slot beland je bij de ‘ShowCase’, een mini theater waarin je met 3D-geprinte objecten stories kunt oproepen.

Het resultaat – Een groot succes!
Sinds eind 2018 is het VodafoneZiggo Experience Centre geopend. Je ervaart hier de impact van ons toekomstige technologische landschap. Alle digitale ontwikkelingen gaan binnenkort met 5G en gigabitsnelheden een stuk sneller dan nu. Je ontdekt hoe dit effect heeft op onder andere de maatschappij, de gezondheidszorg, het onderwijs, je werk en je leven. Ook maak je op een speelse manier kennis met het doel, de strategie en de waardes van VodafoneZiggo.