Wij ontwikkelen,
ontwerpen en
implementeren
klantbelevenis
concepten voor
retail, foodservice
& mixed use spaces.

Bekijk al onze concepten

Waardevolle herinneringen 

De concepten voegen waarde toe aan de activiteiten van onze opdrachtgever en bouwen waardevolle herinneringen op voor de toekomst bij hun klanten.

Concept strategie

Onze Concept Developers brengen relevante trends en ontwikkelingen in kaart middels een desk of field research. Ook analyseren wij de drijfveren van uw onderneming. Deze uitkomsten vertalen wij naar een customer journey van de (potentiële) doelgroep(en). Met onze methodiek komen wij tot een heldere visie voor het concept. Tijdens de ideevormingsfase stellen wij vast welke waarden en onderdelen wel en niet van belang zijn voor het concept

Bekijk al onze Strategische concepten

Sandenburg concept creation - Buitengewoon Utrecht

Ruimtelijk ontwerp

Onze spatial designers vertalen de visie en strategie naar een inspirerende, driedimensionale omgeving. In het ruimtelijke ontwerp staat de functionele gebruikerskwaliteit en het gevoel van welbevinden van de gebruiker centraal. Ruimtelijke vormgeving levert, samen met de grafische vormgeving, een belangrijke bijdrage aan het visuele DNA van een concept of formule. Vorm en materiaal spelen een grote rol bij de beleving van de ruimtelijke omgeving. Dit resulteert in een voortdurende interactie tussen de ruimte en de gebruiker.

Bekijk al onze Ruimtelijke concepten

Brand Identity

Onze brand identity designers en graphic designers verzorgen de totale visuele identiteit van merken en concepten. Middels een onderscheidend grafisch ontwerp integreren wij het merk en de merkidentiteit in de fysieke en online omgeving. De nauwe samenwerking tussen onze spatial designers en graphic designers zorgt voor een optimale samensmelting tussen de grafische identiteit en de ruimtelijke vormentaal. Hiermee creëren we de optimale brand experience.

Bekijk al onze Brand Identity concepten

 

Stedelijke Ontwikkelingen

Onze spatial designers en project managers analyseren steden en gebieden. Wij adviseren gemeentes en gebieden over waar hun kansen liggen om het gebied aantrekkelijker te maken. Dit doen wij aan de hand van o.a. een customer journey van de (potentiële) doelgroep(en).

Bekijk al onze Stedelijke ontwikkeling concepten