Aristo Meeting Center

Een trots familiebedrijf in een nieuw jasje! Met de nieuwe huisstijl kan Aristo verder met waar ze heel goed in zijn: zeer service gerichte en betrouwbare vergader- en leeromgevingen aanbieden. Maar hoe blijkt een vergaderlocatie relevant? Hoe biedt Aristo de bezoeker nu en in de toekomst, naast een praktische locatie, ook een ervaring die bijblijft?

De opdracht
Om die vragen te beantwoorden hebben we samen met het management opnieuw gekeken naar het doel en de waarde van Aristo. Middels een aantal werksessies hebben we geformuleerd wat Aristo is; een regionale facilitator, die streeft naar het best mogelijke klimaat voor persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe inzichten voor Aristo Amsterdam hebben geleid tot een rigoureuze verbouwing van het interieur, deel van het exterieur en de huisstijl.

De aanpak
De uitstraling vanaf o.a. station Sloterdijk is enorm verbeterd. Hiertoe is een nieuwe entree inclusief opgang toegevoegd, is de huidige hoofdentree verplaatst en krijgt de gevel een uitnodigende luifel. Daarnaast is de glasgevel transparanter gemaakt. Hierdoor neemt de aantrekkingskracht niet alleen toe voor gebruikers van het gebouw, maar ook voor bezoekers uit de regio.

Het resultaat
Achter de gevel prijkt nu een volledig nieuwe begane grond. Door de gedachte ‘eat, drink, work, do, meet, be’ door te voeren in de verschillende ruimtes, kan aan alle verwachtingen worden gedaan. Aristo Amsterdam heeft alle faciliteiten om te werken, ontmoeten en in compacte meeting-rooms te vergaderen. In een rustig gedeelte van de begane grond is een afsluitbaar gebied ontwikkeld, speciaal gericht op de eisen en wensen van de zakelijke gebruiker. Voor bezoekers die meer behoefte hebben aan ontspanning en beweging is er een speciale Work & Play ingericht.