Heuvel

De opdracht – Herontwikkeling van de HEUVEL

Voor CBRE Global Investors hebben wij een integrale visie ontwikkeld voor winkelcentrum HEUVEL Eindhoven. Deze visie maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van dit winkelcentrum in hartje Eindhoven. In slechts twee jaar tijd hebben wij samen met CBRE de HEUVEL getransformeerd.

De aanpak – Eyecatcher in de passage

Dit hebben wij in samenwerking met Curfs Consult gedaan. Wij hebben gefocust op de gastbeleving en 3D visualisaties. Op basis van de herpositionering van de HEUVEL hebben onze ruimtelijk ontwerpers een ontwerp gemaakt dat paste binnen de gewenste perceptie van bezoekers. Voor de belangrijkste passage hebben wij een ontwerp gemaakt dat aansluit bij de behoeften en wensen van de bezoekers. Op deze manier trekt de passage meer bezoekers. Door ons ontwerp wordt ook het terras in het midden een echte eyecatcher. Bovendien wordt de customer flow hierdoor bevorderd en beter gereguleerd.

Resultaat – Aantrekkelijk winkelen

Met succes hebben wij samen met CBRE de HEUVEL een upgrade gegeven. Hiermee hebben wij dit winkelgebied weer op de kaart gezet. Lees in VastgoedVisie over de succesvolle herontwikkeling van de HEUVEL. Of benieuwd naar hoe de HEUVEL het meest duurzame winkelcentrum van Nederland is? Lees dan hier verder!