Leiden Brandstore

 

De opdracht – Visie ontwikkeling, ontwerp & realisatie
Met de ontwikkeling van een aansprekende en gastvrije brandstore, wil Leiden Marketing de gastheerschapsrol van de stad vergroten. Leiden profileert zich als ideale bestemming voor nationale en internationale bezoekers. Sandenburg heeft de visieontwikkeling en het interieurontwerp verzorgd. Daarnaast heeft Sandenburg de complete realisatie van de VVV Leiden Brandstore begeleid.

De aanpak – ‘Stad van Ontdekkingen’
Sandenburg heeft in samenwerking met Supermarked de ontwikkeling van de lay-out en de interieurelementen begeleid. In het ontwerp zijn de VVV-modules en de VVV-huisstijl waar mogelijk ingepast. Mede door onze ervaring op het gebied van citymarketing en winkellogistiek ontwierpen wij een onderscheidend interieur.

In de nieuwe VVV Leiden Brandstore staat ontdekken voorop, waarbij kennis en cultuur centrale pijlers zijn. Het ‘ontdekken’ is te danken aan onder meer de diverse musea en de oudste universiteit van Nederland die in Leiden zijn gevestigd. Storytelling en een gelaagde productpresentatie zorgen voor interactie en beleving. Onder andere door de materiaalkeuze en indeling van de winkel, wordt de bezoeker warm onthaald in een inspirerende en open omgeving.

Om de merkidentiteit van Leiden te versterken in tekst en beeld, werkten wij samen met Campaign&Results aan de instore communicatie. De eyecatcher van de Leiden Brandstore is een acht meter lange tijdslijn op de wand. Dit geeft historische momenten en personages uit de geschiedenis weer.

Het resultaat – Emotie en inspiratie
De nieuwe brandstore is passend voor Leiden als fantastische bestemming. Het laat zonder meer zien dat de historische stad veel te bieden heeft. Bezoek Leiden en ontdek de VVV Leiden Brandstore zelf!