St. Anna Zorggroep

De kracht van de St. Anna Zorggroep zit in de kleinschalige, goede en brede basiszorg. Dit is gevisualiseerd in het ontwerp voor het bezoekers- en personeelsrestaurant.

De opdracht – Visie ontwikkeling & ontwerp

Voor St. Anna Zorggroep hebben wij een voorstel ontwikkeld voor het personeels- en bezoekersrestaurant. De kracht van de St. Anna Zorggroep zit in de kleinschalige, goede en brede basiszorg. Wij hebben dit vertaald naar een visie ontwikkeling en ontwerp. Het ontwerp geeft duidelijk inzicht in de indeling en ligging van de verschillende ruimtes.

De aanpak – Een veilige thuishaven

Eerst hebben wij de doelgroep en hun wensen en behoeften goed geanalyseerd. Dit dient als uitgangspunt voor de verdere conceptontwikkeling. Door middel van werksessies hebben wij de kernwaarden van het concept en een passende look & feel bepaald. De look & feel sluit dan ook aan op de merkstrategie van St. Anna Zorggroep. Gezamenlijk hebben wij een invulling gegeven aan de verschillende ruimtes. De ruimtes omvatten een koffie corner, een uitgifte buffet en zit zone. Voor het buitengebied hebben wij een terras en zichttuin uitgewerkt. Op basis hiervan hebben wij een ruimtelijk ontwerp gemaakt. Met de gekozen materialisatie hebben wij een sfeer neergezet die past bij de doelgroep. Om deze sfeer te versterken hebben wij de verschillende ruimtes voorzien van unieke signing. Op deze manier krijgt de doelgroep een mooi thuisgevoel.

Daarnaast hebben wij het ruimtelijk ontwerp ondersteund met een indicatieve realisatiebegroting. Deze realisatiebegroting bevat alle benodigde keukenapparatuur en uit de handel verkrijgbare onderdelen.

Het resultaat – St. Anna Zorggroep is een personeels- en bezoekersrestaurant rijker!

Het Voorlopig Ontwerp als gepresenteerd aan St. Anna Zorggroep vormt de basis voor de realisatie van het personeels- en bezoekersrestaurant.