STREAT – Hot Food Fast –

STREAT is een eigentijds burger en grill concept met een internationaal karakter.

De opdracht – Visie ontwikkeling, ontwerp & realisatie
Voor Sodexo Universities hebben wij het eerste food concept binnen universiteitscatering in Europa ontwikkeld. In samenwerking met twee lokale horeca ondernemers hebben wij invulling gegeven aan het Foodcourt van de Hogeschool Utrecht.

De aanpak – Foodfestival-gevoel
Vanuit de Foodfestival-gedachte hebben wij samen met het team van Sodexo de strategie, visie en positionering van het concept ontwikkeld. Vervolgens hebben wij dit vertaald naar een ontwerp waarbij verse producten, “the grill masters” en stoere materialen centraal staan. Met deze heldere uitgangspunten hebben we een concept gerealiseerd dat goed aansluit op de wens van de student.

Het ontwerp van het concept is een verwijzing naar de populaire foodtrucks. Materialen die wij hebben toegepast in het interieur design zijn golfplaat en geperforeerd staal. De eyecatcher zijn twee big green eggs: het kloppend hart van de open keuken. De uitstraling en branding van STREAT is stoer en sympathiek. Zo zijn humoristische teksten gebrand in de snijplanken rondom.

Het resultaat – STREAT op Hogeschool Utrecht
De eerste STREAT, Hot Food Fast is geopend op de Hogeschool Utrecht aan de Padualaan. De reacties en resultaten zijn overweldigend.