Tony’s Chocolonely Store

Een chocoladebeleving met een mega-super-chocomaat choc-vol met alle Tony’s repen, nu bij de Tony’s Chocolonely Store!

De opdracht – Visie ontwikkeling, ontwerp & realisatie

Het merk Tony’s Chocolonely wil een open en transparant bedrijf zijn. Daarom zijn Tony’s fans welkom op het kantoor. Zo zien zij wie Tony’s Chocolonely is en Tony’s Chocolonely ziet wie haar fans zijn. Het winkeltje is de optimale manier om haar fans te leren kennen.

De aanpak – 100% Tony’s Chocolonely

Wij hebben Tony’s store een 100% chocoladerepen uitstraling gegeven. Ook de herkenbare ongelijk verdeeldheid van de repen laten wij terugkomen in het ontwerp. Dit retail wandmeubel biedt plek aan de Limited Edition repen en Tony’s merchandise. Denk aan exclusieve Tony’s items zoals tassen, Tiny Tony rompers, Tony’s notebooks en nog veel meer. Maar de echte trekker van de winkel is de ‘mega-super-chocomaat’ choc-vol chocolade. Dit maakt de Tony’s Store één prachtig geheel. Sandenburg is trots op weer een nieuwe bijdrage aan het leukste chocolademerk van Nederland. Van het nuttigen van veel chocolade word je niet alleen gelukkig maar ook creatief, weten we inmiddels!

Het resultaat – Tony’s Chocofans opgelet!

Een bezoek voelt als een ware zoete inval aangezien de winkel niet wordt bemand door winkelpersoneel; je hebt rechtstreeks te maken met de bevlogen medewerkers van Tony’s zelf. Zo wordt de missie van Tony – crazy about chocolate, serious about people – ‘live’ met de Tony’s fans gedeeld. Dus ben je een Chocofan of gewoon nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen in de Tony’s Store.