Tony’s Store & Office

Tony’s Chocolonely opent derde office in Amsterdam! Het Nederlandse merk Tony’s Chocolonely groeit snel. De Westergasfabriek huist inmiddels drie ruime Tony’s offices.

De opdracht – Visie ontwikkeling, ontwerp & realisatie

Het snelstgroeiende Nederlandse chocolademerk Tony’s Chocolonely werkt al ruim 5 jaar samen met Sandenburg. Tony’s Chocolonely heeft op de Westergasfabriek inmiddels drie ruime Tony’s offices. Deze iconische locatie heeft ook de laatste toevoeging aan de kantoren mogen verwelkomen. Met 600 m2 is het de grootste tot nu toe. Tony’s friends & fans blijven welkom op het kantoor, zodat de office een passende openheid en transparantie uitstraalt. Iedereen is dagelijks welkom in het winkeltje en kan de ‘mega-super-chocomaat’ choc-vol met chocoladerepen bewonderen. Of bekijk live hoe nieuwe smaken getest worden in het Chocolab.

De aanpak – 100% Tony’s Chocolonely

Wij hebben Tony’s Office & Store een 100% chocoladerepen uitstraling gegeven. Ook de herkenbare ongelijk verdeeldheid van de repen laten wij terugkomen in het ontwerp van o.a. een wandmeubel. Dit retail presentatiemeubel biedt plek aan de Limited Edition repen en Tony’s merchandise. Daarnaast biedt de ruime begane grond naast de Store & het Chocolab, een ruime ‘woonkamer’ met keuken, lunchtafels én een echte tribune voor de Tony’s Talks. Sandenburg is trots op weer een nieuwe bijdrage aan het leukste chocolademerk van Nederland. Van het nuttigen van veel chocolade word je niet alleen gelukkig maar ook creatief weten we inmiddels!

Het resultaat – Chocofans: kom dat zien!

Eindelijk kan het! Sinds 27 januari is de nieuwe Tony’s Office & Store geopend. Een bezoek voelt als een ware zoete inval. Trouwens, wist je dat Tony’s Store niet wordt bemand door winkelpersoneel? Je hebt rechtstreeks te maken met de bevlogen medewerkers van Tony’s zelf. Zo wordt de missie van Tony – crazy about chocolate, serious about people – ‘live’ met de Tony’s fans gedeeld. Dus ben je een Chocofan of gewoon nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen in de Tony’s Chocolonely Store. Wil je het andere kantoor van dit toffe chocolademerk zien? Klik dan hier voor de Office en hier voor de Store.

Wil jij weten hoe wij dit ook voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op via info@sandenburg.com of 020 237 65 81.