Tony’s Super Store

Tony’s Super Store: dé must visit chocoladebeleving voor alle Tony’s Chocofans met een mega-monster-super-chocomaat choc-vol met Tony’s repen!

De opdracht – Visie-ontwikkeling, ontwerp & realisatie

Met het snelst groeiende chocolade merk van Nederland, Tony’s Chocolonely, hebben wij het mooiste project tot nu toe mogen ontwikkelen: de Tony’s Super Store. Samen met Tony’s team hebben wij middels diverse werksessies een 100% chocolade experience ontwikkeld.

De aanpak – Tony’s Super Store

Tony’s Super Store heeft naast de kenmerkende mega-monster-super-chocomaat diverse componenten die resulteren in een excellente chocoladebeleving! Ontwikkel je eigen chocoladereep van de smaak tot de wikkel en volg live de productie van je reep door Tony’s superstars! Kom meer te weten over de misstanden in de cacao-industrie door sensationele interactieve projection mapping elementen. Of maak een spetterende foto in Tony’s Photobooth en word een van Tony’s serieuze vrienden!

Het resultaat – Tony’s Chocofans opgelet!

De Tony’s Super Store is een ware chocolade hemel voor chocofans. De missie van dit chocolade merk wordt helder neergezet in de store. Samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade! De Beurs van Berlage is de uitgelezen locatie voor deze nieuwe Super Store. De Super Store bevindt zich precies onder de handelsvloer waar destijds cacao werd verhandeld. Kom snel een kijkje nemen bij de Beurs van Berlage en beleef de exclusieve chocolade beleving in de Tony’s Chocolonely Super Store!