Emté Van Heinde

De opdracht – Versmarkt ontwikkeling, ontwerp & realisatie
Casper Schoenmakers is ondernemer en initiatiefnemer van de versmarkt Van Heinde in Den Bosch. Hij is opgegroeid op het land en hierdoor voelt hij zich verbonden met het eten dat het land voortbrengt. Vanuit die achtergrond wenst hij met de opening van deze versmarkt de verbinding tussen mensen en voeding te herstellen. Wij verzorgden het gehele traject van conceptontwikkeling tot aan realisatie.

De aanpak – Toegankelijk ontwerp
Met onze jarenlange kennis van vers- en supermarktontwikkeling, food retail en horeca hebben wij het team van Van Heinde begeleid bij de conceptontwikkeling van de versmarkt. Naast het interieurontwerp, ontwikkelden wij de instore communicatie en begeleidden wij de realisatie. De versmarkt heeft als doel het toegankelijk maken van lokale kwaliteitsproducten.

De versmarkt is gevestigd in het oude fabriekscomplex in het Paleiskwartier te Den Bosch. Het karakteristieke pand was mede het uitgangspunt voor het interieurontwerp. Het interieurontwerp speelt in op de industriële kenmerken van het gebouw. Het is een sfeervolle omgeving waar dagelijks boodschappen doen is geïntegreerd in eigentijdse horeca. Het bereiden van producten staat centraal in Emté Van Heinde.

Het resultaat – Een food trekpleister
De versmarkt is waar je graag naar toe gaat als je van lekker eten en drinken houdt. Emté Van Heinde laat je verbonden voelen met de herkomst van producten. Ga snel naar versmarkt Emté Van Heinde, want er wordt niet voor niks gezegd: ‘Van Heinde smaakt naar meer!’