Met de auto

Vanuit richting Utrecht (A2)

Aan het einde van de A2 houdt u rechts aan. Neem afslag Den Haag/Knooppunt Amstel en voeg in op de A10 Ring Zuid op (richting S114). Vervolgens neemt u afslag Zeeburg (S114). Ga aan het einde van de afslag bij de stoplichten linksaf de IJburglaan op richting Zeeburg/Artis. Deze weg blijft u volgen de Piet Heintunnel in (±3 km). Zodra u de Piet Heintunnel uitkomt, gaat u rechtsaf bij de stoplichten, de Piet Heinkade op, richting Centraal Station. Ga bij de vierde stoplichten (na het passeren van Muziekgebouw aan ‘t IJ) rechtsaf (2,1 km) bij Oosterdokeiland. De weg loopt langs het IJ en gaat rechtsaf onder de autoweg door. Na het treinviaduct rechtsaf. Hier vindt u links de ingang van de parkeergarage Parking Centrum Oosterdok. Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten lopen van de parkeergarage.

Vanuit richting Den Haag – Rotterdam – Schiphol (A4)

Aan het einde van de A4 neemt u de afslag A10 west richting Centrum/Zaandam. Neem vervolgens afslag IJmuiden en voeg in op de transformatorweg/S102 richting Centrum (3,1 km). Vervolg de weg naar de Westerkeersluisbrug/S100 (1,2 km) en sla linksaf bij De Ruijterkade. 1,1 km doorrijden en na het centraal station links afslaan bij Oosterdokeiland. De weg loopt langs het IJ en gaat rechtsaf onder de autoweg door. Na het treinviaduct rechtsaf. Hier vindt u links de ingang van de parkeergarage Parking Centrum Oosterdok. Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten lopen van de parkeergarage.

Parkeren

Parkeren kunt u het best in ‘Parking Centrum Oosterdok’. De ingang van Parking Centrum is aan de Oosterdoksstraat, onder het Amsterdams Conservatorium. Dit is aan de achterkant van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Volg op het Oosterdokeiland de borden ‘Parking Oosterdok’. Vanaf de parking is het 5 minuten lopen naar ons kantoor op De Ruijterkade 113. Sandenburg is gevestigd op de vierde verdieping. We hebben ook een eigen bezoekersparkeerplaats. Voorafgaand kan afgestemd worden om hier gebruik van te maken.

Met de trein

U komt aan met de trein op Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station is het 5 minuten lopen naar ons kantoor. Loop richting de achterzijde van het station (IJ-zijde). Ga rechtsaf en volg het water richting De Ruijterkade. Steek bij de stoplichten de weg over en vervolg uw weg langs De Ruijterkade. U ziet ons kantoor liggen aan uw rechterhand op nummer 113. Sandenburg is gevestigd op de vierde verdieping.