Inspiratietrip VodafoneZiggo Experience Centre

13-03-2020
14:30 - 18:00
VodafoneZiggo, Hoog Catharijne in Utrecht

Op 13 maart kun je één van de exclusieve bezoekers zijn van het VodafoneZiggo experience centre. Deze experience opende kort geleden in het nieuwe VodafoneZiggo hoofdkantoor in Hoog Catharijne. We organiseerden in januari en maart al zeer geslaagde inspiratietrips naar dit state-of-the-art center. Vanwege het grote animo organiseren we op vrijdag 13 maart een nieuwe editie!

Samen met onze collega’s van DST ontwikkelden wij het VodafoneZiggo experience centre. Naast een hospitality area omvat het een warmup zone, een uniek mindset theater, twee futuristische sessie ruimtes (‘future mapping’) en demo & showcase zones. In het centre draaien programma’s voor b-to-b bezoekers, VodafoneZiggo medewerkers, schoolklassen en algemeen publiek.

Na een inleiding door de Bob van der Sar, programmamanager van VodafoneZiggo, en een toelichting door de makers van Sandenburg en DST over de diverse visitor journeys kun je een van de programma’s deels zelf volgen als quick tour. We eindigen met een netwerkborrel.